Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Mióta itt jártál:

Soron kívüli oltásért tüntetnek a brazil prostituáltak

A délkelet-brazíliai Belo Horizonte város prostituáltjai egy héten át sztrájkoltak, azt követelve, hogy őket is vonják be azon frontvonalban dolgozók közé, akik prioritást élveznek az oltási tervben.

Egy elmélet szerint hatalmas aszteroida vethet véget a földi életnek 2068-ban

Az egyiptomi káosz és zűrzavar istenéről elnevezett Apophis aszteroida előreláthatólag 48 év múlva kerülhet vészes földközelségbe.

Vajon biztonságos lejárt gyógyszereket szedni?

Ha megfázunk vagy influenzásak leszünk, első dolgunk, hogy feltúrjuk a szekrényt hátha akad egy kósza pirula mellyel csillapíthatjuk az ilyenkor hirtelen fellépő kínzó fejfájást, a köhögést és a további tüneteket.

Tűz ütött ki egy kórház intenzív osztályán, legalább 10 koronavírusos-beteg vesztette életét

Tűzeset történt a romániai Neamt megyében található karácsonkői kórház koronavírus-fertőzötteket ápoló intenzív osztályán szombat este, amelyben legalább 10 beteg életét vesztette

A koronavírus-fertőzésben elhunyt páciensek tüdőinek vizsgálatával kerülhetnek közelebb az elhúzódó Covid-páciensek gyógymódjához

A koronavírus-áldozatok kétoldali tüdőgyulladása során kialakult károsodások pontos feltérképezése és megértése jelentheti a megoldást a hosszú távú Covid-páciensek részére, akik sokszor hónapokon keresztül küzdenek a súlyos panaszokkal.

További Hírek

Megjelent a halvány fény a koronavírus-alagút végén Belgiumban?

Az előzetes jóslatok szerint lehetséges, hogy Belgium átvészelte a második hullám legerősebb „viharát”, és ettől a ponttól kezdve csak kisebb számokat fognak kapni.

Sűrű lávaóceánok és kőzeteső tarkítják az újonnan felfedezett exobolygó felszínét

Mindezidáig több mint 4 ezer exoplanétát azonosítottak a bolygókutatók a Tejútrendszerben, a számuk pedig napról napra emelkedik, hála a Kepler űrtávcsőnek és a csillagászok kitartó munkájának.

Vége, nincs tovább: Joe Biden megnyerte Pennsylvaniát, ő az Egyesült Államok 46. elnöke!

A hosszas, több mint egy napig tartó választási és szavazatszámlálási mizériát követően félhivatalossá vált, hogy a Demokrata Párt színeiben induló Joe Biden győzedelmeskedett Donald Trump felett, így ő lesz az USA következő elnöke.

Egekben van a gyermekek koronavírus-fertőzöttsége

A járvány egyre komolyabb méreteket ölt, különösen ijesztő a gyermekek körében való rohamos terjedése.

A Naphoz hasonló csillagok fele körül Föld-szerű lakható exobolygók keringhetnek

A NASA legújabb kutatásából megtudhattuk, hogy a galaxisunkban található Nappal megegyező méretű és tulajdonságú csillagok legalább ötven százalékának van egy olyan exoplanétája, amely az élhető zónában helyezkedik el.

Trump megígérte: nem állnak le a perekkel, folytatódik a jogi csata

A Fehér Ház által pénteken nyilvánosságra hozott közleményben a még hivatalban lévő elnök, Donald Trump azt ígérte, hogy továbbra is folytatódni fog a jogi csata és teljes átláthatóságot követlenek.

A magyar rendőröknek testi kényszert kellett alkalmazniuk egy maszkot megtagadó férfi ellen

Csütörtökön országszerte 95 esetben intézkedtek azért, mert a kereskedelmi üzletekben, vagy a kormányrendeletben meghatározott egyéb zárt helyen az ott tartózkodók megszegték a védelmi intézkedés szabályait.

Így nézett ki megyei bontásban a koronavírus-fertőzöttek száma péntekre

A koronavírus-járvány második hulláma extrém módon elharapózott hazánkban, amit az elmúlt 24 órában regisztrált fertőzöttek és áldozatok száma bizonyít.

Már a saját stábjában is kezdenek elfordulni Trumptól

Már a Fehér Házon belül is fogy a levegő Donald Trump hivatalban lévő amerikai elnök körül egyrészt a választási eredmények alakulása, másrészt az elnök bizonyíték nélküli állításai miatt

Beszűntetik az oktatást az SZFE-n, nem érvényes az őszi félév

Radikális lépésre szánta el magát a nemrégiben kinevezett, katonai háttérrel rendelkező SZFE-kancellár, Szarka Gábor, aki levélben értesítette a diákokat, hogy nem érvényes az őszi félévük, nem kapják meg a felvett krediteket, és 2021. február 1-ig beszűntetik az oktatást