Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Kokain, erőszak, kartellek, sicariók: A drogbárók nyomában I. rész – A kokain igazi ára

A következő cikksorozatunkban egy kicsit mélyebbre ásunk a drogbárók és a kábítószer kereskedelem világában, amit mindenki csak az erőszak, a kartellek és a dollárkötegek világaként ismer.

További Hírek

A koronavírus-fertőzésben elhunyt páciensek tüdőinek vizsgálatával kerülhetnek közelebb az elhúzódó Covid-páciensek gyógymódjához

A koronavírus-áldozatok kétoldali tüdőgyulladása során kialakult károsodások pontos feltérképezése és megértése jelentheti a megoldást a hosszú távú Covid-páciensek részére, akik sokszor hónapokon keresztül küzdenek a súlyos panaszokkal.

Megjelent a halvány fény a koronavírus-alagút végén Belgiumban?

Az előzetes jóslatok szerint lehetséges, hogy Belgium átvészelte a második hullám legerősebb „viharát”, és ettől a ponttól kezdve csak kisebb számokat fognak kapni.

Sűrű lávaóceánok és kőzeteső tarkítják az újonnan felfedezett exobolygó felszínét

Mindezidáig több mint 4 ezer exoplanétát azonosítottak a bolygókutatók a Tejútrendszerben, a számuk pedig napról napra emelkedik, hála a Kepler űrtávcsőnek és a csillagászok kitartó munkájának.

Vége, nincs tovább: Joe Biden megnyerte Pennsylvaniát, ő az Egyesült Államok 46. elnöke!

A hosszas, több mint egy napig tartó választási és szavazatszámlálási mizériát követően félhivatalossá vált, hogy a Demokrata Párt színeiben induló Joe Biden győzedelmeskedett Donald Trump felett, így ő lesz az USA következő elnöke.

Egekben van a gyermekek koronavírus-fertőzöttsége

A járvány egyre komolyabb méreteket ölt, különösen ijesztő a gyermekek körében való rohamos terjedése.

A Naphoz hasonló csillagok fele körül Föld-szerű lakható exobolygók keringhetnek

A NASA legújabb kutatásából megtudhattuk, hogy a galaxisunkban található Nappal megegyező méretű és tulajdonságú csillagok legalább ötven százalékának van egy olyan exoplanétája, amely az élhető zónában helyezkedik el.

Trump megígérte: nem állnak le a perekkel, folytatódik a jogi csata

A Fehér Ház által pénteken nyilvánosságra hozott közleményben a még hivatalban lévő elnök, Donald Trump azt ígérte, hogy továbbra is folytatódni fog a jogi csata és teljes átláthatóságot követlenek.

A magyar rendőröknek testi kényszert kellett alkalmazniuk egy maszkot megtagadó férfi ellen

Csütörtökön országszerte 95 esetben intézkedtek azért, mert a kereskedelmi üzletekben, vagy a kormányrendeletben meghatározott egyéb zárt helyen az ott tartózkodók megszegték a védelmi intézkedés szabályait.

Így nézett ki megyei bontásban a koronavírus-fertőzöttek száma péntekre

A koronavírus-járvány második hulláma extrém módon elharapózott hazánkban, amit az elmúlt 24 órában regisztrált fertőzöttek és áldozatok száma bizonyít.

Már a saját stábjában is kezdenek elfordulni Trumptól

Már a Fehér Házon belül is fogy a levegő Donald Trump hivatalban lévő amerikai elnök körül egyrészt a választási eredmények alakulása, másrészt az elnök bizonyíték nélküli állításai miatt