Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Fidesz: bármit is állítanak Gyurcsányék, a rezsicsökkentés most is védi a magyar családokat

Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök a párt hivatalos ünnepi és születésnapi rendezvényén a budapesti Hotel Hungária City Centerben az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulóján, 2017. október 23-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
not image

Takács Petra

2022. augusztus 4. - 20:16

A Fidesz is egyre többször reagál Gyurcsány Ferencék nyilatkozataira, most is így tettek a rezsicsökkentés miatt.

Gyurcsányék napról napra, évről évre támadják a rezsicsökkentést, mert ők be sem vezették volna azt – így reagált a Fidesz Varju László (DK) csütörtöki sajtótájékoztatójára.

Soron kívül Svájcban is gumilövedékkel oszlatták az iráni nagykövetség előtt tüntetőket

 A Fidesz közleménye szerint Gyurcsányék Európa legdrágább rezsijét fizettették a magyarokkal, és most is ezt tennék, mert a “háborúpárti baloldal támogatott minden elhibázott brüsszeli energiaszankciót”.

Bármit is állítanak Gyurcsányék, a rezsicsökkentés most is védi a magyar családokat, Európában egyedülálló módon az átlagfogyasztás mértékéig minden család havi 181 ezer forintot spórol meg a rezsin – áll a Fidesz közleményében.

Varju László, a DK alelnöke online sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja követeli, hogy a kormány és az MVM ne a legnehezebb sorsú embereken nyerészkedjen, hanem haladéktalanul szabályozza a feltöltős villanyórák árszabását.

(MTI)