Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

A drágulás ellenére sem torpant meg a felújítási láz Magyarországon

Twenty20
Belföld
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Otthonfelújítási program támogatási lehetőségei iránt ismét óriási az érdeklődés, bár az év eleji szinteket még nem érte el.

A Pénzcentrum hírportál riportjából kiderült, a legnépszerűbb cél a belső terek, valamint a fürdőszobák felújítása, valamint a külső nyílászárók cseréje, illetve a hőszigetelési munkálatok lebonyolítása.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője elmondta, idén már további alapanyagár emelkedésre nem számítanak, és nem is terveznek nagyobb mértékű áremelést. Kisebb korrekciók előfordulhatnak egyes termékeknél, ahol az alapanyagár mégis drágul.

Kettős hatása volt a felújítástámogatásnak az ágazatra. Az egyik, hogy ennek hatására nagyon sokan kezdték el a lakásuk, otthonuk felújítását, így a kereslet nagyot nőtt ezen a területen.

Ezzel együtt a területen megnőtt azon „szakemberek” száma, akik nem igazán képzettek, tapasztalatuk sincs, viszont bátran elvállalják a munkákat, és utána rosszat hoznak létre. Nagyon sok kárt okoztak eddig ezek a „mekkmesterek” a megrendelői körnek” – magyarázta.