Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Fejbe lőtte magát egy fiatal fiú Erzsébetvárosban

Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szörnyű baleset történt Erzsébetvárosban, nem sokkal az eset után nyilatkozott a fiú édesanyja, aki nagyon aggódik a fiáért.

Tibor az otthonában próbálgatta a gumilövedékes pisztolyt a barátja társaságában, majd az hirtelen elsült. A 16 éves fiú ezt követően azonnal a padlóra rogyott, az édesanyja pedig hívta a mentőket.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A Metropol kérdésére a fiú édesanyja azt mondta, a lövedék a fiú koponyájába fúródott, és az orvosok küzdenek érte. Kedd délután történt a baleset Erzsébetvárosban, az édesanya kizárta, hogy öngyilkossági kísérletről lett volna szó, mert a fiának semmi problémája nem volt, épp a kedvenc akciófilmjüket nézték együtt a barátok.

„Először azt hittem, hogy azonnal meghalt, ezért megszaggattam a ruházatomat, majd magamhoz öleltem” – mondta a lap kérdésére. A család azt mondja, még csak rossz társaságba sem került a fiú, ugyanakkor nem tudja, hogyan szerezte a pisztolyt, és hozzá a lövedéket.

A rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A hatóságok lefoglalták a pisztolyt, az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.