Fegyelmi indulhat az Osasuna ellen, miután a drukkerei megfenyegették Greenwoodot

MTI/EPA/FERNANDO ALVARADO
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Drukkerei miatt fegyelmi vár az Osasuna csapatára.

Magánéleti botránya miatt nem maradhatott a Manchester United csapatánál Mason Greenwood, aki a Getafe csapatánál folytatja pályafutását, egyelőre kölcsönszerződéssel.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Az angol játékos be is mutatkozott a La Ligában, az Osasuna elleni hazai mérkőzésen 13 perc jutott számára, ám a vendégcsapat drukkerei kimondottan ellenségesen fogadták, ami miatt várhatóan fegyelmi eljárással kell szembenéznie a klubnak.

A gyalázkodó skandálásokat a La Liga hivatalos meccsmegfigyelője is hallotta, akinek jelentést kell tennie az incidensről. Az Osasuna edzője, Jogoba Arrasate pedig csalódottságát fejezte ki a szurkolók reakciója miatt – írja a 90min.com.

Arraste szerint mindkét szurkolótábor tehetett a kialakult helyzetről, hiszen egymást is szidalmazták. Greenwood kapcsán elmondta, hogy jó játékosnak tartja, és úgy véli, hogy az igazságszolgáltatás már döntött az ügyében.

Greenwood 19 hónapot követően lépett újra pályára, miután korábbi barátnője bántalmazásával, valamint nemi erőszakkal vádolták meg. Habár a vádakat később ejtették, a 21 éves játékosnak távoznia kellett a Manchester Unitedtől.