Izzasztóan szexi testtel köszönt be Farkas Zsófi

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
not image

Takács Petra

2022. május 22. - 04:04

A híres személyi edző és az Exatlon Hungary korábbi versenyzője a jelek szerint tovább és tovább képes javítani a formáján.

Miután beléptünk a 2022-es nyári szezonba, erősen megkezdhettük a hangolást a strandolásra, ami egyet jelent a nyári formák megvillantásával. Lesznek, akik sokkolóan nagy változást értek el, míg mások elengedték a sztorit.

A totális átalakuláshoz már késő, hiszen lassan júniust írunk, de ettől még érdemes nekifutni a kihívásnak, mert egy komoly programmal nyár végére láthatóan lesznek a különbségek. Ez persze függ attól is, mennyi plusz kilót kell leadnunk, plusz ugye ott van az a kérdés is, milyen minőségben szeretnénk ezt megtenni.

Farkas Zsófinak ezzel olyannyira nincs problémája, hogy télen-nyáron csúcsformában van, és ezt abszolúte vehetjük szó szerint. Lehengerlőek lettek a vonalai, sokat dolgozott azon, hogy 2022-re élete formájába kerüljön, ami sikerült is.

Hoppá: Noszály Sándor személyesen Messivel köszönt be

Minden túlzás nélkül, Zsófi fenékformája az egyik leglátványosabb a hírességek közül, ott van a TOP-5-ben, még akkor is, ha ez szubjektív. Érdemes megnézni a tartalmait, egyet fogtok érteni azzal, amit előbb említettünk, és Zsófi mindig képes valami újjal előrukkolni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.