Csak pislogunk Exatlon-Lilkó bikinis képe után

Fotó: Instagram/Kocsis Lili
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 13:18

Ha azt mondjuk, hogy nagyon szerencsés Kocsis Lilkó párja, akkor talán ezzel messze nem mondtunk el mindent.

Még mindig furcsa belegondolni, hogy véget ért az Exatlon Hungary harmadik évada, mely sokak számára napi rutinná vált a hétköznapokon. Hétfő és péntek között megannyi érdekes, fordulatos és izgalmas adást láthattunk a TV2-n.

Több mint 110 napon át tartott a viadal, aminek ezúttal is két nyertese volt, hiszen a legjobb női és férfi játékost is jutalmazták. A tét óriási volt, 15 millió forint, ami adott esetben életeket változtathat meg.

Ugyanakkor ez azokra is igaz, akik nem nyertek, mivel számos olyan karaktere volt a versenynek, akiket nagyon megkedveltek a nézők. Kocsis Lilkó is köztük szerepel, akinek mi is szurkoltunk, mert ő volt az, aki a legtöbbet fejlődött a hónapok alatt.

Videón Exatlon-Dóri szívfacsaró jelenete a finálét követően, így még nem láttuk

Lilkót egyesek már előre leírták, de a kicsi lány bizonyította, hogy hatalmas erő lakozik benne, és sokszor a mentális erősségét bevetve tudott győzni. Sajnálatos módon az ő története sem teljes, mivel egy sérülés miatt kellett távoznia.

Az azonban jó hír, hogy továbbra is aktív a közösségi médiában, és az Instagram oldalán lassan 70 ezer követőt számolhat. Nemrég egy igen szexi bikinis képpel köszönt be, ami azonnal lenyűgözte a követőket, és nem véletlen, hogy pár óra alatt már 12 ezer like felett járt a számláló.