Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Exatlon-Dóri kapott egy kemény könyököst, csúnyán belilult a szeme alatt

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Takács Petra

2022. április 3. - 12:42

Ismét megsérült Buzás Dorottya, az Exatlon Hungary sztárja, aki azonban jelenti, nincs olyan nagy gond, de nem túl szép a sérülés.

Legutóbb a Sztárban Sztár legújabb évada ért véget a TV2-n, ám hamarosan egy újabb szezon megy pihenőre a csatornán. Az Exatlon versenyzői megkezdték az egyéni szakaszt, ami azt jelenti, hogy hamarosan kiderül, ki lesz a nagy nyertes.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Az Exatlon Hungary All Star mezőnyében azok kaptak meghívást, akik korábban szerepeltek valamelyik szezonban. Sokan várták, hogy többek között Buzás Dorottya is ott lesz a versenyzők között, ám végül nem utazott el Dominikára.

Jelenleg nem ismertek az okok, hogy miért nem volt ott a harmadik szezon második helyezettje, aki körül mindig történt valami. Később talán erre is fény derül, mert a Farm VIP 2 ezüstérmesének szereplését sokan biztosra vették.

Dóri azonban így sem hagyja unatkozni a rajongókat, követőket, illetve azokat, akik az oldalára tévednek. Bőven akadnak belőlük, mert még mindig nagyon népszerű a versenyző, aki a kézilabdával sem állt le.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.