Dollár
390,86 Ft
Euró
407,94 Ft
Font
472,81 Ft
Bitcoin
16,245 $

Sztárban Sztár: megvan az új nyertes, hatalmas volt a finálé

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
not image

Hujber Dávid

2022. április 2. - 23:27

Noha már sok Sztárban Sztárt láthattunk az évek alatt, azt kell mondjuk, hogy egyértelműen ez volt az egyik legnagyobb finálé.

Nagy várakozás előzte meg a Sztárban Sztár legújabb évadát, már csak amiatt is, mert Lékai-Kiss Ramóna is helyet foglalt a zsűriben. Soha ezelőtt nem volt példa hasonlóra, de a TV2 nagy sztárja könnyedén megugrotta a lécet, és a fináléban is csodálatosan nézett ki.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

A hosszú hetek alatt jobbnál jobb produkciókat láthattunk, szavunk nem lehetett, mert hol fogtuk a hasunkat a nevetéstől, hol sírtunk, hol pedig tátott szájjal figyeltük az eseményeket. Elég hamar kirajzolódott, hogy kik lehetnek a befutók, így nem okozhatott meglepetést, hogy kik jutottak be a fináléba.

Az utolsó adásra a korábbi kiesők is befutottak, és színpadra léptek. Sőt, más sztárok is énekeltek, például Zséda, aki ezúttal is zseniálisat alakított, és közel 50 évesen is úgy néz ki, mintha csak a 30-as éveiben járna.

Rami minden produkciót élvezett, egy alkalommal még az asztalra is felállt, annyira tetszett neki Marics Peti fellépése, aki szintén hatalmasat ment. A fiatal énekes mellett még Szekeres Adrienn és Vavra Bence juthatott be a TOP-3-ba.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.