Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Hamarosan eldőlhet Luka Modric jövője Madridban

Fotó: Luka Modric, a Real Madrid játékosa csapata edzésén a Párizs melletti saint-denisi Stade de France stadionban 2022. május 27-én, a labdarúgó Bajnokok Ligája Liverpool FC - Real Madrid döntõje elõtti napon. A csúcstartó Real Madrid a 14., a Liverpool a hetedik trófeájáért küzd a labdarúgás legrangosabb európai kupasorozatának döntõjében. MTI/EPA/Yoan Valat
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. november 1. - 17:08

Még nem hosszabbították meg a szerződését, de benne lehet, hogy újabb egy évre aláírnak. 

Luka Modric továbbra is azon játékosok közé tartozik, akinek június 30-án lejár a szerződése, és több csapat is szeretné megszerezni magának, ugyanis még nem sikerült megállapodnia a Real Madriddal a folytatásról. 

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Azonban a Fichajes.net úgy tudja, hogy ez a következő napokban gyökeresen megváltozhat, ugyanis a játékos újabb egy évre maradhat a Santiago Bernabeuban. Modric 2023. június 30-ig szóló új szerződést írna alá a Real Madriddal, további egy évre szóló opcióval, és 2024 nyarán pedig szögre akasztaná a stoplist. 

Modric a Real Madrid történetének egyik legjobb játékosává vált, miután 2013 nyarán 40 millió euróért cserébe érkezett a Tottenham Hotspur csapatától, és az egyik legjövedelmezőbb szerződtetéssé vált azok közül, akik az utóbbi időkben a madridiaknál játszottak. 

A Real Madrid ezzel lezárt egy olyan ügyet, amellyel kapcsolatban sok kérdést fogalmaztak meg. Modricra a következő szezonban is számíthat Ancelotti, a horvát ugyanis régóta második ifjúságát éli a Real Madridnál, és valószínűleg továbbra is hasznos tagja lesz a csapatnak. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.