Eltűnt egy idős hölgy Dunaújvárosban, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Fotó: Police.hu
not image

Kornis Vivien

2021. október 16. - 08:13

Az idős asszony a kora délutáni órákban távozott otthonából, életjelet azóta nem adott magáról.

A lakosság segítségét kéri a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Jeges József Attiláné dunaújvárosi lakos eltűnése ügyében – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A 75 éves asszony 2021. október 15-én kora délután dunaújvárosi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedéseket megkezdték, ezek azonban mindezidáig nem vezettek eredményre.

Fotó: police.hu

A rendőrség által közölt személyleírás szerint idős hölgy körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, őszes hajú. Eltűnésekor vörösesbarna kardigánt, barna sálat, sötét színű nadrágot és fekete cipőt viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Jeges József Attilánét felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!