Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Túlélte a Dunába esett fiatal, kórházba szállították

A Dunai Vízirendészet Budapesti Rendőrőrs a Kopaszi gát bejáratánál. MTVA/Bizományosi: Róka László
Belföld
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Szombat késő esten egy fiatal egyetemista zuhant a Dunába, egyelőre ismeretlen körülmények között.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság rendőrei pár percen belül megtalálták és partra vitték a bajba jutott fiút – adta hírül a Police.hu. Ezzel pedig rövid időn belül másodjára kellett életet mentenie a vízirendőröknek a Dunánál.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Néhány nappal ezelőtt egy 16 éves, speciális nevelési igényű fiú szökött el otthonról, és valamilyen indíttatásból, rollerrel a Duna felé indult. Akkor a vízirendőrök észlelték, hogy a fiú a parton van és időben tudtak cselekedni.

A mostani beszámoló szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály rendészei már a szárazföldről észlelték, hogy szombat késő este egy ember az Erzsébet hídról a Dunába esett.

Mint írják, azonnal jelentették az esetet, amit a Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai is hallottak. A mentési munkálatok rögtön megkezdődtek, és pár percen belül már meg is találták a vízben sodródó fiatalt.

A vízirendőrök hajóba emelték és a partra vitték az eddig ismeretlen körülmények között Dunába eső fiatalt, akit átadtak a mentősöknek azonnal. A fiút azóta kórházba vitték, állapotáról nem adtak ki közleményt, csak azt, hogy túlélte.