Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Látványos szettben jelent meg Sarka Kata a Margit-szigeten: hű és ha!

Ebből lesz a „hűha”, és nagyon hűha, mert Kata talán ezelőtt nem hordott ilyen vadító sportruhát, mai ennyit mutatott volna.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ebből lesz a „hűha”, és nagyon hűha, mert Kata talán ezelőtt nem hordott ilyen vadító sportruhát, ami ennyit mutatott volna.

Az idő továbbra is nagyon ideális, és minden adott ahhoz, hogy sokat legyünk a tiszta, szabad levegőn, ami mindig jótékony hatással tud lenni a szervezetünkre. Legalább annyira fontos, hogy ez a lelkünk kapcsán is meglegyen. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

Számos remek szabadidős tevékenység létezik, ami nemcsak kikapcsol, de odabent is fejleszt. A futás az egyik ilyen sport, és nem is kell hozzá túl sok minden. Egy jó cipő, egy kényelmes edzőszett, és már mehetünk.

Persze mindezt lehet kombinálni a különböző kiegészítőkkel, amik segítenek bennünket a ritmusban, mint például a zene, de egy okosóra is plusz motivációt adhat, ha épp rápillantunk a számokra, és azok nem olyan jók, mint vártuk.

Sarka Kata rengeteget fut, a hírességek közül talán ő a legaktívabb ezen a területen. Meg is látszik a formáján, bár az edzőtermi edzéseket sem hagyja ki . Egyszerre nagyon vékony és szálkás, nehéz lenne belekötni a külsejébe.

Nemrég a Margit-szigeten járt, ahol napi szinten rengetegen fordulnak meg. Nos, Kata ebben a szettben valószínűleg igencsak nagy feltűnést okozott, nem beszélve a testi adottságairól. Az év egyik legszexibb sportszerelése Katán!

Fluor Tomi hatalmas trollkodása az esküvőn: hozta a formát

Kiderült, melyik cukorhelyettesítő pörgeti fel leginkább az agyunkat

Pontosabban egyelőre még csak az egerek agyában látták ezeket a változásokat, de hamarosan embereknél is bizonyítást nyerhet a teória.