Eszünk megáll, Dobó Kata már most szenzációs a Dancing with the Stars 2-ben (videó)

Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 5. - 00:10

Ez a videó akár finom üzenet is lehetne azoknak, akik valamiért azt gondolják, hogy a sztárok nem veszik 100%-osan komolyan a felkészülést.

Azok, akik ezt gondolják, nagyon nagyot tévednek, hiszen aki figyelemmel követte az eseményeket az első évad alatt, az pontosan láthatta, hogy még az alapesetben rendkívül fitt versenyzők is megküzdöttek az elemekkel.

Remek példa volt erre Gelencsér Timi, aki nem mellesleg fölényesen nyerte meg a finálét, de nála is voltak nehezebb időszakok, rendkívül keményen készült Hegyes Berci oldalán. A női nézők nagy kedvence a második szezonban is szerepet kap, és ezúttal is mindent bele fog adni.

A sztárok közül természetesen mindenki új arc, Dobó Kata is ott lesz. A színésznő és rendező az egyik személyes kedvencünk, ezzel talán nem árulunk el nagy titkot, emiatt még inkább kíváncsiak vagyunk, hogy milyen produkciókat láthatunk tőle.

Tóth Gabi nagy dobásra készül, és még mindig szexi

Ugyan a karrierje során már számos kihívást megélt, ez most valami egészen új lesz, de mindene megvan ahhoz, hogy egészen a döntői meneteljen. Egyrészt csodálatos formája van, fitt, kitartó, igazi profi, és nem utolsó sorban Köcse György a partnere.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.