Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Deutsch szerint Gyurcsány hiába izmozik: „Hiába izmozik Feri, neki már annyi!”

Fotó: Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke megölel egy résztvevőt a Jövőt a diákoknak! címmel megrendezett demonstráción az Országház előtt 2019. április 26-án. A tüntetést felsőoktatási felvételit 2020-tól nyelvvizsgához kötő kormányzati tervek ellen szervezték. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Takács Petra

2022. szeptember 8. - 09:14

Deutsch Tamás egyértelművé tette, hogy a magyarok egyszer és mindenkorra eldöntötték, nem kérnek többet a volt miniszterelnökből.

Sokan azt gondolhatták, hogy a nagy 2006-os bukást követően Gyurcsány Ferenc teljesen háttérbe vonul, nyugdíjba megy a politikából, ám nem így történt. Olyannyira nem, hogy ott van a DK vezetőségében és igencsak jelentős szerepet játszik az ellenzékben.

Soron kívül F1 2022: összefoglaló videó a Szingapúri Nagydíj időmérő edzéséről

Nem egy olyan véleményt olvashattunk, hogy Gyurcsány személye csak gyengíti a baloldal esélyeit, és az a választások ideje alatt sem volt másképp. Márpedig a volt miniszterelnök nem tervez visszavonulni, sokkal inkább készül.

Arra készülnek, hogy a DK vezesse az országot, ami egyeseknek felérne egy rémálommal, és a hatalom közelében sem akarják látni Gyurcsányt. Legutóbb már arról értekezett a Facebook oldalán, hogy a jelenlegi helyzetet nem fogja túlélni az Orbán-kormány.

„Vége. Tudom, hogy milyen. Láttam, éreztem egykor. Elfogy a levegő. Mert ugye mindennek rendelt ideje van.” – írta a posztjában Gyurcsány és természetesen Orbánt sem hagyta ki. „ „Orbánnal a legerkölcstelenebb jobboldal jött vissza. Elvettek, elraboltak, elhazudtak mindent.”

Deutsch Tamás időről időre reagál Gyurcsány hangzatos posztjaira, amik a legkisebb mértékben sem győzik meg. Sőt, most kijelentette, a magyarok egyszer és mindenkorra eldöntötték, hogy soha többé nem akarják az ország élén látni az egykori miniszterelnököt.

„A magyarok egyszer és mindenkorra eldöntötték: soha többé Gyurcsány! Hiába izmozik Feri, neki már annyi! Ennyi.” – tette egyértelművé Deutsch, aki nem hagyhatta szó nélkül Gyurcsány újabb és újabb posztjait.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.