Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Dani Alves részben elismerte tettét, de egyvalamit továbbra is tagad

Santiago, 2015. június 22. A brazil Dani Alves térdepel a Copa America C csoportjának harmadik fordulójában Venezuela ellen játszott mérkõzésen a santiagói Estadio Monumental David Arellano Stadionban 2015. június 21-én. Brazília 2-1-re gyõzött. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A szexuális zaklatási botrányba keveredett brazil játékos szabadlábra helyezését kérvényezi.

Ügyvédei már arról beszélnek, hogy Dani Alves óvadék ellenében akár egy hónapon belül szabadon távozhat a börtönből. A brazil most először szólalt meg az elmúlt hetekben kirobbant botrány kapcsán.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Dani Alves elismerte, hogy szexuális kapcsolatot létesített azzal a 23 éves nővel, akit a vád szerint egy barcelonai szórakozóhelyen megerőszakolt és meg is ütött a mára már klub nélkül maradt labdarúgó.

Ugyanakkor hozzátette, hogy kölcsönös beleegyezésen alapult az aktus, és azért tagadta korábban a vádakat, mert “félt a nyilvánosság előtt felfedni, hogy hűtlen volt a feleségéhez” – írja a Marca.

Alves elmondta, hogy nem fél semmitől, de elfogadja ami jön. „Nagyon nehéz helyzeteket küzdöttem le az életemben. Ez is egy olyan lesz, ami egyszer el fog múlni” – tette hozzá a brazil, akire akár 12 év börtön is várhat.

Dani Alves számíthat családja támogatására, felesége azonban néhány nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy elveszítette élete két alappillérét, utalva ezzel nemrég elhunyt édesanyjára és a botrányba keveredett férjére.