Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mióta itt jártál:

Azonnal hatállyal felbontották a szexuális zaklatással vádolt Dani Alves szerződését

MTI/EPA/Rungroj Yongrit
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Évekre börtönbe kerülhet a 39 éves brazil labdarúgó, klubja nem tart igényt a szolgálataira a továbbiakban.

Mint korábban beszámoltunk róla, pénteken szexuális zaklatás gyanúja miatt őrizetbe vették Dani Alvest. A brazil labdarúgó tagadja a vádakat, klubja, a Pumas UNAM viszont már most szerződést bontott a játékossal.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Alves tavaly decemberben még részt vett a katari világbajnokságon, majd januárban érkezett a hír, hogy egy 23 éves brazil nő feljelentette, amiért egy barcelonai szórakozóhelyen szexuálisan zaklatta.

A nő vallomása szerint a labdarúgó – aki a feleségével érkezett Spanyolországba – meg is ütötte, valamint megerőszakolta őt. Ha beigazolódnak a vádak, Dani Alves akár 12 évre is börtönbe kerülhet.

Egykori klubja közleményében kifejtette, hogy nem tűrnek el egyetlen alkalmazottjuktól sem olyan cselekedeteket, melyen nem egyeznek a csapat által képviselt szellemiséggel – írja a 90min.com.

’’A pályán belül és azon kívül is méltóságteljes viselkedést és professzionalizmust várunk el játékosainktól, hiszen ők példaképek Mexikóban, és szerte a világban” – tette hozzá Rafael Puente del Rio vezetőedző.