Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Megszólalt Dani Alves felesége: “elvesztettem életem két alappillérét”

Barcelona, 2021. november 17. Dani Alves brazil játékos a barcelonai Camp Nou Stadionban rendezett sajtótájékoztatón 2021. november 17-én. A Barcelona katalán labdarúgóklub bejelentette, hogy a 38 éves brazil visszatér a klubhoz. A közlemény szerint Dani Alves az idény végéig szóló szerzõdésben egyezett meg a Barcelonával, opciós hosszabbítási lehetõségrõl nem szól a bejelentés. Alves mintegy hat év után tér vissza a katalánokhoz. MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Joana Sanz édesanyja alig egy hete hunyt el, most férje zaklatási botránya miatt kell magyarázkodnia.

Sanz a közösségi médiában szólalt meg férje letartóztatását követően. Arra kérte a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, mivel nehéz időszakon megy keresztül – írja az ESPN.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

“Édesanyám egy hete hunyt el. Alig kezdtem felfogni, hogy már nincs itt, máris elkezdenek a férjem helyzetével gyötörni. Elvesztettem életem két alappillérét. Legyen egy kis empátia önökben, ahelyett, hogy más emberek fájdalmában keresnének híreket, köszönöm.”

Dani Alves őrizetbe vételét múlt héten rendelték el Spanyolországban, miután szexuális zaklatással vádolták meg, amit egy 23 éves nő ellen követett el egy barcelonai szórakozóhelyen.

A fiatal nő vallomása szerint a 39 éves brazil labdarúgó meg is ütötte, valamint megerőszakolta őt. Amennyiben igaznak bizonyulnak a vádak, akár 12 éves börtönbüntetést is kaphat Dani Alves.

Az ügy kirobbanását követően klubja, a Pumas UNAM azonnali hatállyal szerződést bontott vele. Családja ugyanakkor továbbra is kitart mellette, öccse szerint ugyanis testvére egy „démoni összeesküvés” áldozata lett.