Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Elkészülhetett Curtis medencéje (fotóval)

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Valószínűleg ez már Curtis háza, amiért sokat dolgozott, és gyakorlatilag a nyári időszak elejére készülhettek el a munkások az átalakításokkal.

Curtis egykor arról álmodozott, hogy egy nap nagy futballsztár lesz, és nem sokan mondhatják el magukról, hogy megvalósítottá a gyerekkori álmukat, miszerint gyerekként, majd felnőttként is játszhattak az Újpestben.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

A rapper szívén viseli szeretett klubja sorsát, és voltak idők, amikor nagyon dühös volt a csapat teljesítménye láttán. Érhető, mert amikor egy ilyen nagy klub, mint az Újpest FC a kiesés szélére sodródik, azt nehéz elfogadni.

Curtis kisfia örökölte édesapja futballszeretetét, és valószínűleg a tehetségéből is jutott neki. Ki tudja, talán egy nap ugyanarra az útra lép, mint hosszú évekkel ezelőtt az édesapja, aki imádott a lilák játékosa lenni.

A The Voice egyik legnagyobb sztárja hátat fordított a városi életnek, és már nem lakásban, hanem a saját házában lakik. Egy nagy kert és egy medence is jár a házhoz, aminek nyáron igencsak nagy hasznát vehetik.

Curtis kisfia eddig sem szenvedett hiányt semmiben, mert a szülei rendkívül figyelnek erre, és boldog gyerekkort biztosítanak számára. Az alább látható nyári pillanatot sem kell magyarázni, a ház pedig pazarnak tűnik, gratulálunk hozzá!