Dollár
431,59 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,349 $

Curtis még mindig szerelmes, van barátnője, és vele szeretné leélni az életét

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Takács Petra

2022. július 29. - 07:28

Azok, akik azt gondolják, hogy Curtis egyedül éli az életét, tévednek, továbbra is mellette áll a szerelme, akivel immáron két éve van együtt.

Az utóbbi időben ismét nagyon sok cikk jelent meg Curtisről, a magánéletéről, a karrierjéről, és rengetegen aggódnak miatta. Miután hirtelen a semmiből bejelentette, külön utakon folytatja Majkával, sokan megrémültek.

Soron kívül Szigorítaná az oroszok vízumkérelmének elbírálását az EU

Azonnal elterjedtek azok a pletykák, miszerint Curtis visszaesett és droghoz nyúlt, de ebből semmi nem igaz. Évek óta nem nyúlt drogokhoz, és nem esett vissza, csupán másra van szüksége, amiről a Borsnak adott exkluzív interjújában beszélt.

Az is sokakat érdekel, mi a helyzet a szerelmi életével, miután szintén pletykálni kezdtek arról, hogy már nincs együtt a barátnőjével. „A szerelmi életem köszöni szépen, teljesen jól van. Az, hogy nem a Facebookon és az Instagramon élem az intim pillanataimat, annak megvan az oka.” – tette tisztába a dolgokat Curtis.

„Azt szeretném, hogy a zenémről beszéljenek, a dalaimról, vagy éppen arról a produkcióról, amit alkotok. Nem gondolom, hogy attól működik jól egy párkapcsolat, ha mindennap közös fotót posztolok a párommal.” – folytatta az interjújában.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.