Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Curtis tisztázta, három éve nem nyúlt kábítószerhez, Majka is szóba került

Fotó: Instagram/Curtis
not image

Takács Petra

2022. július 29. - 06:29

Curtis az exkluzív interjújában többek között arról is beszélt, hogy évek óta nem nyúlt kábítószerhez, hiába írogatják az emberek, hogy visszaesett.

Nem sokkal azután, hogy kiderült, Curtis és Majka ismét külön utakra léptek a zene világában, az emberek rögtön arról kezdtek el beszélni, hogy a rapper visszaesett és ismét kábítószerhez nyúlt, de ez nem igaz.

Curtis hamar reagált a vádakra, és azt mondta, nem esett vissza. A Borsnak adott exkluzív interjújában pedig arról is beszélt, hogy három éve nem nyúlt kábítószerhez, így nincs szó arról, hogy ez lenne a háttérben.

„Fontos tisztáznom már az elején, hogy három éve nem nyúltam kábítószerhez!” – mondta a Bors hasábjain. „Majkával 12 évig dolgoztunk együtt, az első balhénk után három évvel ő hívott vissza, ő keresett meg engem. Természetes, hogy voltak bennem kétségek, nem múlt el nyomtalanul, ami történt, voltak nézeteltéréseink. Jó néhány dologban nem értettünk egyet.”

Ilyen, amikor Tóth Gabi fáradt

Curtis elárulta, hogy noha lefektettek néhány szabályt, bizonyos alapvetéseket, azok végül nem teljesültek. Egyszerűen igazságtalannak érezte, hogy hétről hétre azt látja, semmi sem valósul meg abból, amit szeretne, majd eljött a pillanat, amikor rádöbbent valamire. „És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned…”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.