Csirkékkel fajtalankodott egy férfi, miközben felesége filmezte

not image

Kulcsár Péter

2020.augusztus.2 - 12:15

Egy férfi egészen furcsa módon élte ki nemiségét, amit párja is támogatott, sőt, fel is játszotta az aktusokat videóra.

Egy férfi egészen furcsa módon élte ki nemiségét, amit párja is támogatott, sőt, fel is játszotta az aktusokat videóra.

A Bradfordban élő Rehan Baiget 11 vádpontban találta bűnösnek a bíróság, közülük 3 csirkékkel való szexuális tevékenységekhez köthető. Feleségével, Haleema Baiggel együtt az elkövető pénteken állt az esküdtszék elé.

A 37 éves tettes számítógépén gyermekekről készült illetlen, explicit fotókra bukkantak, valamint extrém szexjeleneteket tartalmazó felvételekre is, amelyeken kutyákat és csirkéket bántalmaztak szexuális indíttatásból. Mindezeken túl 405 milligramm kokaint és 4,07 gramm hasist is találtak a férfinél.

Baig feleségét korábban már elítélték állattal történő közösüléshez való segédkezés miatt, azonban az extrém pornóképek és droghasználat vádpontjai alól felmentették a nőt.

“A bíróságnak figyelembe kéne vennie a büntetés kiszabásánál, hogy az események több mint egy napig tartottak. Mindkét gyanúsított azt állítja, mindössze egyetlen napon fajtalankodtak az állatokkal, mint ahogyan a filmezés is ekkor történhetett szerintük.”

figyelmeztetett Abigail Langford ügyész.

A házaspár váltig tagadja, hogy többszöri alkalomról lett volna szó, holott eddig minden jel arra utalt, hogy perverz hajlamaikat napi szinten elégítették ki.

Természetesen az emberek ledöbbentek a hírek hallatán, amit egyáltalán nem tartunk meglepőnek. A Twitteren vírusszerűen terjedtek az esetről szóló jelentések, sokan értetlenül állnak a helyzet előtt.

Az ügyészség pszichiátriai elemzést is kért a férfi mentális állapotáról, hiszen fontos kideríteni, lehet-e bármiféle lelki betegség cselekedetei mögött. A férjjel és feleséggel szeptember 25-én tudatják majd, milyen büntetésre számíthatnak.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egy-napfenyre-allergias-no-20-eve-nem-hagyhatta-el-lakasat-sisak-nelkul/