Chris Brownt 20 millió dollárra perelte be a nő, akit állítólag bedrogozott és megerőszakolt

Fotó: A 2016. október 8-i képen Chris Brown amerikai rapper fellép a Mombasa Rocks könnyűzenei fesztiválon a kenyai Monbasában. Brownt 2019. január 21-én őrizetbe vették nemi erőszak gyanújával Párizsban, de másnap szabadon engedték. Brownt két másik emberrel együtt azt követően vették őrizetbe, miután egy nő azt állította, hogy január 16-án nemi erőszakot követettek el ellene a párizsi Mandarin Oriental szállodában. Az ügyészség nem emelt vádat a rapzenész ellen, de folytatja a nyomozást.
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 13:49

Chris Brownt 20 millió dollárra perelte be egy nő, akit állítása szerint bedrogozott és megerőszakolt az énekes a Miami-beli Star Islanden, bár a férfi nem reagált a vádakra.

A hivatásos koreográfusként és táncosként, valamint modellként dolgozó nő a jogi dokumentumok szerint azt állítja, hogy a rapper arra biztatta őt, hogy menjen el kollégája, Diddy otthonába, ami a Miami-beli Star Island-en található. Itt Brown adott egy italt a nőnek, majd beszélgetésbe elegyedtek, azonban amikor a férfi újratöltötte a poharát, hirtelen „megmagyarázhatatlan tudati változást” kezdett érzékelni önmagán.

Állítása szerint zavart volt, fizikailag instabil és olyan érzések kerítették hatalmába, mintha kezdene álomba zuhanni. Ekkor Brown egy hálószobába vitte, aminek az ajtaját bezárta, majd levette a bikinalsóját és megerőszakolta – derül ki a Metro cikkéből.

A perben szerepel az az állítás is, hogy a nő másnap egy üzenetet kapott Brown-tól, melyben azt követelte tőle, hogy vegyen be esemény utáni tablettát. Ügyvédei szerint azért nem jelentette a rendőrségen akkoriban az esetet, mert orvostanhallgató volt, és szégyellte, ami vele történt.

Egészen hihetetlen ajándékot kapott Ronaldo szerelme a születésnapjára

Brown nem reagált a vádakra, azonban az elmúlt két évtizedben több incidens is felmerült a neve kapcsán, úgymint amikor 2009-ben bántalmazta exbarátnőjét, Rihannát, valamint 100 napot börtönben töltött, amiért megszegte feltételes szabadlábra helyezésének feltételeit, amik a Rihanna-ügyből eredtek, továbbá egy másik exbarátnője, Karrueche Tran is megvádolta őt erőszakos viselkedéssel szakításukat követően, ezért távolságtartási végzést is kapott ellene.