Egészen hihetetlen ajándékot kapott Ronaldo szerelme a születésnapjára

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
not image

Hujber Dávid

2022. január 28. - 05:39

Valószínűleg hasonlóra még nem került sor, így Georgina Rodriguez számára ez egy extrán különleges születésnap volt, amit Cristiano Ronaldo intézett el számára.

Cristiano Ronaldo a 2000-es évek eleje óta meghatározó figurája a sportnak, ahol először csak reménység volt, de Sir Alex Ferguson nagyon is látta benne a tehetséget. A skót legenda ezúttal is ráérzett, mert minden idők egyik legjobb futballistájával dolgozhatott együtt.

A valaha volt legjobb edzőjének tartott szakembernél valószínűleg senki sem tudott kihozni többet Ronaldo képességeiből, apa-fia kapcsolat volt az övék, és jelenleg is az. Komoly szerepet játszott abban, hogy a portugál klasszis visszatérjen Manchesterbe.

Ronaldo és családja jelenleg távol tartózkodnak Angliától, egy teljesen más környezetben pihennek. Az egész család elutazott Dubaiba, aminek főként egy oka lehetett, hiszen Cristiano párja születésnapos.

Erling Haaland megszólalt a jövőjével kapcsolatban: „ideje továbblépni”

Georgina népszerűsége úgy tör előre, mint egy lavina a hegyoldalon, bődületes tempóban növekszik az Instagram oldala. Cikkünk megírásának pillanatában már egészen közel járt a 30 millió követőhöz.

A 28 esztendős sztár egy több mint különleges ajándékot is kapott, amire ezelőtt talán nem is volt példa. Az egyik felhőkarcolóra vetítették ki az arcképét, rajta a születésnapos köszöntéssel, ami elég menőn néz ki.