Channing Tatum kigyúrva jelentkezett a Magic Mike forgatásról

Fotó: Channing Tatum amerikai színész a MusiCares jótékonysági szervezet Év embere rendezvényén Los Angelesben 2020. január 24-én. Az alapítvány Év embere elnevezésű humanitárius díját az Aerosmith amerikai rockzenekarnak ítélték az öt évtizeden át végzett jótékonysági tevékenységükért. MTI/EPA/Nina Prommer
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Channing Tatum rendesen kigyúrta magát a forgatásra, és a statisztikák nagyon örülhettek annak, hogy ilyen formában is láthatták a világsztárt.

Channing Tatum már a 2000-es évek legelején elindult az ismertség felé vezető úton. Túl sokat nem kellett várnia arra, hogy befusson, noha mindössze 20 esztendős volt, amikor színésznek állt, legalábbis a professzionális karrierje onnan datálódik.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

A 1980-ban született sztár, aki édesapának is mondhatja magát, idén áprilisban lesz 43 éves. Ő is azok köz tartozik, akiknek jól áll az idő vasfoga, évről évre csak egyre sármosabb, aminek az idősebb rajongók szintén örülnek.

Emellett a 20 évesek is odavannak érte, különösen a Magic Mike-ban nyújtott alakítása miatt. Eddig mindegyik részben rendesen kigyúrta magát, és ez így volt legutóbb is, mondhatni hozta a kötelezőt.

Azok sem unatkozhattak, akik statisztikaként szerepeltek a filmben, mert közelről láthatták Tatumot, néhol félmeztelenül. Már hozzászokhatott ehhez, és akár táncosként is megállná a helyét.

Ennél azért „valamivel” jobban keres színészként, sok millió dollár került már a bankszámlájára. Jenna Dewan volt férje még mindig kiváló formában van, és a legutóbbi epizódot is komolyan vette.