Dollár
422,51 Ft
Euró
408,62 Ft
Font
459,91 Ft
Bitcoin
19,080 $

ByeAlex elárult egy titkot az új X-Faktorról, hosszadalmas vitákra számít

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. július 17. - 13:26

Valószínűleg nem lesz egyszerű nap a hétfő az X-Faktor mentorainak, és ByeAlex nem véletlen számít hosszadalmas vitákra.

ByeAlex nagyon régóta dolgozik az X-Faktor stábjában, mint mentor. Kihagyhatatlan tagja a körnek, ami időről időre változik. Nemrég Csobot Adél állt tovább, aki mindössze egy szériában volt mentor.

Soron kívül Figyelmeztette a drukkereket az MLSZ az olaszok elleni meccs kapcsán

Előtte Dallos Bogi kapta meg a lehetőséget, aki úgy döntött, hogy a zenei karrierjére koncentrál. Helyette érkezett Adél, az X-Faktor korábbi énekesnője, ám arra senki sem számíthatott, hogy ez ilyen rövid beugró lesz.

Mivel a többiek maradtak a helyükön, ismét csak egy széket kellett pótolnia, amit Herceg Erika foglalhat el. A forgatások már le is zajlottak a táboros rész előtt, így a java csak most jön, amiről mondott pár szót Alex.

Az egyik legformásabb női fenék Magyarországról, még a hőségriadó előtt

Elárulta, hogy az X-Faktor új évada megint változni fog, ami igen érdekes kihívásokat rejt magában, és ez nemcsak a versenyzőkre igaz. Emiatt elképzelhető, hogy lesznek élesebb viták a sztárok között, és kíváncsian várjuk, az új mentor hogyan reagálja le ezeket a helyzeteket.

Lapozó: 1 2