Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Britney Spears nagy győzelme, véget ért 13 éves gyámsága az édesapjával

Fotó: Instagram/Britney Spears
not image

Hujber Dávid

2021. november 13. - 06:18

A világhírű énekesnő szabadnak érezheti magát, miután hivatalosan is véget ért 13 éves gyámsági időszaka az édesapjával.

„Csak vissza akarom kapni az életemet, már 13 év telt el, és elég volt.” – mondta a sztár a júniusi meghallgatásán. Mint arról a CNN is beszámolt, a Los Angeles megyei felsőbíróság bírája, Brenda Penny a pénteki meghallgatását követően elrendelte a gyámság megszüntetését.

Soron kívül Továbbra sem kapják meg a támogatást a független benzinkutak, elkerülhetetlennek tűnik a sztrájk

A bíró megerősítette, hogy a sztár vagyontárgyainak jogai átkerülnek az énekesnő vagyonkezelőjéhez. A bíró szerint nem lesz szükség orvosi vizsgálatra Britney-t illetően, aki nem vett részt a meghallgatáson.

A bírósági döntés ellen senki sem emelt panaszt, amivel véget ért a régóta tartó jogi ügy, és az énekesnő szabadnak érezheti magát. Britney egy kis időt kért, mielőtt ismerteti a terveit, de borítékolható, hogy hosszú idő után új dalokkal fog előállni és koncerteket is adhat, amit korábban az édesapja gyámsága miatt nem volt hajlandó megtenni.

Rengetegen ünnepeltek a hír hallatán, sokak szívét boldogsággal töltötte el a bírósági ítélet, ami után Britney szabadnak tekinthető.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.