Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Berki Mazsi: „Minket a nézők szeretnek”

Fotó: Instagram/Berki Renáta

Takács Petra

2022. október 30. - 20:53

Berki Mazsi hálás volt azoknak a nézőknek, akik szavaztak rá és támogatták, szerinte szeretik őt, emiatt is juthatott tovább a Dancing with the Stars harmadik évadának első három körében.

Már mindenki tudhatja, hogy Berki Mazsi esett ki legutóbb a Dancing with the Stars harmadik évadának negyedik élő show-jában. Történelmet írt a műsorban, mert eddig senki sem tudott három egymást követő alkalommal utolsóként továbbjutni.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Ennek Rubint Réka, Zimány Linda, és Bárdosi Sándor örült a legkevésbé, ugyanis ők voltak azok, akiket Mazsi kiejtett. Rékát és Lindát is jobbnak tartották Mazsinál, a nézők mégis bent tartották, és rengeteg kritikát kapott.

A zsűri szombaton sem tudott túl sok pozitívumot mondani Mazsinak, aki sokak szerint alig fejlődött valamit az adások között. Mentségére szóljon, hetekkel később kezdte a felkészülést, mert csak beugró volt, illetve ott van a kislánya.

Ettől független tudta, hogy mire mond igent, és a kiesését követően azt mondta, ha minden újrakezdődne, talán már újragondolná a dolgot. Még mielőtt búcsúzott volna, a páholyban adott egy interjút Lékai-Kiss Ramónának, aminek ideje alatt azt mondta, a nézők szeretik őket.

Radics Gigi szenzációsan nézett ki a Dancing with the Stars táncparkettjén

„Én igazából az elmúlt műsorokból kifolyólag így azt gondolom, hogy minket a nézők szeretnek, a nézők tartanak itt minket, úgyhogy ha szeretnek, most is tartsanak itt minket. Jól éreztem magam egyébként a színpadon.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.