Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Berki Mazsi beszélt a sérüléséről, de szinte egy szó sem esett a magánéletéről

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 16. - 08:24

A sok pletyka után nem esett szó Berki Mazsi magánéletéről az élő interjúban, de azt megtudhattuk, hogy a sérülése milyen hátrányt okoz számára.

Berki Mazsi péntek reggel a Mokka vendége volt, már csütörtökön megerősítette, hogy interjút fog adni a TV2 népszerű reggeli műsorában. Abban bíztunk, hogy szó esik a magánéletéről, különösen azok után, hogy egyesek szerint hónapok óta kapcsolatban van egy üzletemberrel.

Mazsi elismerte, az elmúlt időszakban nem egyszer volt holtponton, de ezen mindig túl tudott lendülni, és természetesen mindent belead, amit csak tud. Az elmúlt héten olyan sok elfoglaltsága volt, hogy csak nagyon keveset tudott lenni a kislányával. „Emiatt nagyon szörnyen bűntudatom volt.”

Ugyanakkor hozzátette, így is eljött volna az az időszak, amikor be kell járnia valahová dolgozni, és mivel a Dancing with the Stars-ra való felkészülés során ott lehet vele a kislánya, gyakorlatilag ez egész kapóra jött számára, még többet lehet a gyermekével, akár munka közben is.

Elismerte, amikor a kislánya ott van a próbákon, nem tud úgy koncentrálni, ami természetes, hiszen olyankor rá is figyel. „Nekem fontos az, hogy amikor táncolunk, akkor tényleg csak a táncra koncentráljak, mert ha máshol vannak a gondolataim, akkor nem tudunk úgy haladni Ferivel.”

Mazsi fő célja, hogy megtanuljon táncolni, nem beszélt külön a döntőről, annak lehetőségéről. „Ez egy nagyon-nagyon hosszú folyamat.” Ugyanakkor célzást tett arra, hogy a győzelem is a céljai között szerepel, már csak korábbi sportolóként is dolgozik benne a versenyszellem. „Hogy hol végzünk, csak rajtunk fog múlni.”

Hétfő óta becsípődött derékkal küzd, ami miatt igazán próbálni sem tudnak, és ez megint csak súlyos hátrányt jelenthet, hiszen a többiek hetekkel járnak előrébb. „Kezelésekre járok, most már jobb egy fokkal.”

Feri elárulta, ez a hét nagyon rossz volt, csütörtökön tudtak először gyakorolni, de szinte csak lépéseket csináltak, ami aggasztó. Ennek érdekében a következő héten dupla edzéseket fognak beiktatni, hogy valahogy utolérjék magukat.

Ami a lelki állapotot illeti, Mazsi azt mondta, hullámzó, hogy éppen hogyan érzi magát. Lelkileg leginkább az viseli meg, hogy nem tud annyi időt lenni a kislányával, mint korábban, amikor még nem volt tagja a Dancing with the Stars mezőnyének.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.