Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

Benzema kétségek közt vergődik, de ha Florentino Perez arra kérné, maradna

Fotó: Rodrigo Jimenez
not image

Borbély Fanni

2021. november 9. - 20:36

A Real Madrid soha nem rejti véka alá, ha érdeklődik egy másik klub játékosa iránt, de ez fordítva sincs másképp.

Az El Nacional értesülései szerint Benzema elgondolkodott azon, hogy a PSG-hez igazoljon, habár jelenleg klubja sztárjaként vonul a pályára minden mérkőzésen. Hiába az egyik legnagyobb húzónév, miután a Real Madrid élénken érdeklődik Mbappé iránt, Benzema elgondolkodott, hogy kipróbálja magát a PSG-nél.

Soron kívül Navracsics reagált az EU-s pénzek érkezésére: 2023-ban megkaphatjuk a 100 százalékot

Nyilvánvaló, hogy ha Mbappé szerződtetése összejönne a klubnak, Benzema igen hamar az ifjú játékos árnyékába kerülne, ami érthetően nem a legjobb kilátás számára. Ha ez nem lenne elég, Benzema joggal érezheti veszélyben pozícióját, hiszen a Real Madrid nem titkolt szándéka, hogy egyszerre szerződtesse le Mabppét és Haalandot, ami dupla csapás lenne számára.

Ezek alapján pedig abszolút érthető, hogy Benzema egy másik klub felé venné az irányt, mely akár a PSG is lehet. Hozzá kell tenni, hogy a búcsú 13 szezon után elég nehéz lenne, szerződése pedig a jövő szezon végén fog lejárni, és ha végül mégis hosszabbít a Real Madriddal, az akár pályafutása utolsó nagy szerződését is jelenthetné.

Annyi biztos, hogy Benzema kétségek között van, és joggal érezheti elérkezettnek az időt, hogy váltson, bár az is igaz, hogy ha Florentino Perez elé állna és azt mondaná, hogy szeretné, hogy maradjon, Benzema kérdés nélkül aláírná a szerződéshosszabbítást a klubbal.