Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $
Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayern München szupersztárja kész Madridba költözni, de lehetséges, hogy ezzel várnia kell még egy évet.

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke hosszú idő után egy sor nagy nevet akar igazolni, mint a régi szép időben. Így kerülhet a csapathoz Mbappé, Haaland és Lewandowski, bár a lengyel valószínűleg csak „B” terv.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Az AS megtudta, hogy a Bayern gólgyárosa készen áll a költözésre, és a Real Madrid az elsődleges opciója. Már ezen a nyáron felkészült arra, hogy elhagyja Münchent, és karrierje utolsó felében a spanyoloknak játsszon.

A gond az, hogy 2023-ig szól a szerződése a Bayernnel, és a klub nem hajlandó eladni őt. A L’Equipe szerint azonban jövő nyáron, amikor már csak egy év lesz hátra a kontraktusából, már hajlandóak lesznek tőle megválni.

Az ára 50 millió euró környékén mozoghat, és „csak” azért ennyi, mert addigra egy év marad hátra a szerződéséből. A Bayern ugyanabban a helyzetben lesz, mint a Real Madrid most Varane-nal, szóval eladják az egyik legjobbjukat, vagy rá egy év múlva ingyen kell elengedniük.

Mbappé mindenkit megelőz a sorban Madridban, aki legkésőbb 2022 nyarán csatlakozni fog, de szeretnének mellé még egy top-csatárt. Haaland és Lewandowski között dőlhet el a csata, bár a norvégnak messze jobbak az esélyei a korai miatt, és neki is Madridba húz a szíve.

A Real Madridnál komolyan gondolják a Mbappé-Haaland duó érkezését

Raiola nagyon kedvező feltételekkel vitte az ügyfelét a Dortmundhoz, mindössze 20 millió eurót fizettek érte, plusz ott voltak a jutalékok. A szerződést pedig úgy írták alá, hogy 2022 nyarán már egy előre megszabott áron lehessen megvásárolni Haaland játékjogát. Az AS úgy tudja, ez csak egy szóbeli megállapodás, semmi több, de a németek minden bizonnyal állnák a szavukat.

A Real Madridnak a jövőre is gondolnia kell, mert hiába klasszis játékos Benzema, már 33 éves, így Mbappé és Haaland tökéletes megoldás lenne, akik hosszú évekre megoldanák ezt a kérdést.