Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Hihetetlen, hogy Berki Mazsi szinte semmi plusz kilót nem vett fel a terhessége alatt

Fotó: Instagram/Berki Renáta

Takács Petra

2021. október 18. - 12:23

Leszámítva a hasát, egyáltalán nincs jele annak, hogy Berki Mazsi plusz kilókat vett volna fel, köszönhetően annak is, hogy végig edzésben maradt.

Mindenki más és más módon éli meg a terhességet, de ez nemcsak a genetikára vezethető vissza. Vannak, akik elhagyják magukat, nem figyelnek igazán oda, keveset mozognak és rengeteg táplálékot visznek be.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Ez sok plusz kilót jelenthet, bár a legtöbb alkalommal a genetika az, ami igazán beleszól abba, hogy ki, milyen formában várja a terhesség időszakának végét. A z biztos, hogy Mazsi szinte azonnal vissza fogja nyerni a csúcsformáját, akár pár nap alatt.

Mindvégig edzésben maradt, amiért kritikákat is kapott, de egyeztetett a szakemberekkel, és megadták számára a zöld jelzést, illetve mindvégig figyelt a magzatára, egyre kisebb súlyokkal edzett, és sok gyakorlatot elengedett.

Tóth Andi az apjáról: „Mi kb mindig féltünk tőle, nem éreztük magunkat biztonságban otthon”

Nagyon közel jár ahhoz, hogy világra hozza első gyermekét, aki egy nap nagyon büszke lesz az édesanyjára, hogy ilyen formában hordta ki őt. Ha hátulról látnánk Mazsit, meg nem mondaná az ember, hogy várandós, sokkal jobb formában van, mint mások, akik nem várandósak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.