Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Muri Enikő szerint Béciék egy fontoskodó mitugrásznak állították be a párját

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. szeptember 30. - 21:51

Továbbra sem jó a hangulata Muri Enikőnek, és azon sem lepődnénk meg, ha már ez nem változna a Nyerő Párosban, különösen addig, ameddig Béciék és Pameláék a villában vannak.

Mivel két nagyon erős párosról beszélünk, nehéz lesz őket kiütni onnan, bár legutóbb minden lehetőségük megvolt arra, hogy Hódi Pamelát és Tóth Bencét idő előtt elküldjék, ez nem történt meg, mindketten sírva fakadtak a döntést követően.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Pár nappal később volt egy nagyon nagy balhé Béci és Szabi között, akiknek ráadásul ugyanabban a szobában kellett aludniuk. Mindezt a vita végén tudták meg, konkrétan Béci arcára fagyott a mosoly, aki már kezdte magát jól érezni, de hiába.

Enikő és Bea igyekezett pár szót váltani az esti nagy balhét követően, az énekesnő kíváncsi volt arra, a többiek hogyan látják ezt az egészet. Bea főként azon gondolkozott, hogy mi válthatta ki ezt a hirtelen nagy vitát és Béci között, amit az utca másik felében is hallhattak.

„Annyira hirtelen reagált, hogy én sokkot kaptam, mert én egyébként az ilyeneket nem tudom kezelni.” – mondta Enikőnek Bea. Enikő erre azt mondta, jelezte Szabinak, hogy engedje el, mert Béciéket kicsit sem érdekli, mit akar.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.