Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

A Barca legendás védője rengeteg pénztől eshet el

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 3. - 14:10

A Barcelona legendás védője valószínűleg igent fog mondani, mert imádja a klubját, és onnan szeretne visszavonulni.

Gerard Piqué nagy igazolás volt a Barcelona részéről, és a spanyol válogatott szép lassan legendává nőtte ki magát, miközben olyan játékosokkal játszhatott együtt, mint Ronaldinho vagy Messi. Nagyon fiatalon szerződött vissza Spanyolországba, ahol 1997 és 2004 között a Barca saját nevelésű játékosa volt.

Soron kívül Új mélypontra süllyedt a fogyasztói hangulat Németországban, mi lesz ezután?

2004 és 2008 között Angliában rúgta a bőrt a Manchester Unitednél, akiket végül elhagyott. Nem kapott sok játéklehetőséget, míg a Barcelona színeiben már több száz meccse van, és továbbra is alapemberként számolnak vele.

A 34 éves sztár képviselője hamarosan újra találkozni fog a sportvetetéssel a fizetése csökkentése érdekében. Erre a bérköltségek visszaszorítása miatt van szükség, és nem kicsi az összeg, sok pénztől eshet el a védő.

A Mundo Deportivo szerint Pique ügye nem jelent problémát, valószínűleg könnyedén meg fognak egyezni egymással, és a klubnál dolgozó forrás biztosra veszi az üzletet. Piqué számára nem okoz problémát, hogy segítsen a klubján, még akkor sem, ha ezzel összességében egy jelentősebb összegtől eshet el.

Umtiti képviselői szintén tárgyalni fognak a vezetőséggel, de az ő ügye más, mivel a Barcelona meg akar tőle válni. A francia jövője még mindig a levegőben lóg, és azzal, hogy Koeman a Stuttgart ellen még pályára sem küldte, egyértelművé tette számára a dolgot.

Kemény csapásként élte meg ezt a döntést, és már sejti, hogy nincs jövője a Camp Nou-ban, bármennyire is szeretne bizonyítani. Mindent megtett azért, hogy jó formába legyen, és szerinte jó állapotban van, miközben mozgékonyabb és gyorsabb lett.

A korábban megsérült térde is jól reagál, ami kapcsán egy specialistánál járt, hogy ezzel is igazolja a fittségét a Barcelonának. Dr. Ramon Cugat, neves ortopédsebész végezte el rajta ezt a nagyon alapos vizsgálatot.

A szerződése 2023-ig szól, és még mindig kitart mellette, noha kapott pár érdekes ajánlatot, többek között a Manchester Unitedtől.