Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

A Barca edzője három játékosnak is ajtót mutathat

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 11:00

Nagyon úgy fest, hogy ennek a három játékosnak nincs igazi esélye arra, hogy meggyőzzék Koemant, és ketten közülük véglegesen távozhatnak.

A Barcelona legutóbb a Stuttgart ellen lépett pályára az előszezonban, és kapott gól nélkül hozták le a meccset, miközben hármat lőttek. Depay, az egyik új igazolás parádés gólt lőtt, és egy másik találatból is kivette a részét egy látványos passzal.

Soron kívül Orbán Viktor: a Nyugat ma a háború pártján áll, Magyarország pedig a béke oldalán

Nem mindenki lehetett ilyen boldog a Barcánál, mivel hárman is voltak, akik egyetlen egy játékpercet sem kaptak, ami jelzésértékű lehet. A spanyol Sport szerint Koeman ezzel ajtót mutathat Braithwaite-nek, Umtitinek és Colladónak.

A három játékos közül egyik sem léphetett pályára, akik már pontosan tudhatják, hogy menniük kell. Callado azzal lóghat ki a sorból, hogy kölcsönbe kerülhet egy külföldi klubhoz, amit a következő héten jelenthetnek be. Erről a RAC-1 jelentett, hozzátéve, hogy a játékos Nastic ellen ott volt a második félidőben a pályán, míg a Girona elleni mérkőzésen 30 percet kapott. Callado a klub engedélyével hagyta el a csapat edzőtáborát, amíg nem születik döntés a jövőjéről.

Braithwaite biztos távozó, eddig sem kapott túl sok lehetőséget, és amikor pályán volt, nagyon kevés alkalommal tudott eredményes lenni. Depay érkezésével az ő sorsa is megpecsételődött, rövidesen bejelenthetik az elválást.

Umtiti sem kapott játéklehetőséget a németek ellen, aki az első két barátságos mérkőzésen még kezdő volt, és bízott abban, hogy meggyőzheti a holland edzőt. Még, ha maradhat is, el kellene fogadnia az újabb fizetéscsökkentést, de a klub inkább eladná, főleg, hogy úgy hírlik, Griezmannt és Coutinhót is megtarthatják.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.