Kegyetlen nagy gólt vágott a Barca új sztárigazolása a Stuttgart ellen (videó)

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 07:12

Egyre bizakodóbbak lehetnek a katalánok Depay érkezése miatt, aki folyamatosan bizonyítja, hogy értékes tagja lehet a keretnek.

A Barcelona is gőzerővel készül az új szezonra, egyelőre azonban Messi nélkül, aki még mindig nem írhatta alá az új szerződését. Rajta kívül már mindenki csatlakozott a kerethez, és nehéz elképzelni, hogy az argentin legenda ott lesz a nyitányon.

Jelenleg az előszezonban járunk, ami felkészülési mérkőzésekkel is jár. A katalánok sem maradnak ki a sorból, újabb és újabb meccseket játszanak, hogy Koeman össze tudja állítani az új csapatát a második szezonjára.

Sokat pletykáltak a távozásáról, és amikor már úgy tűnt, hogy idő előtt megválnak tőle, bejelentették a maradását. A hírek szerint az is közrejátszott ebben, hogy több millió eurós végkielégítést kellett volna fizetnie a klubnak, ami jelen gazdasági helyzetben nem férne bele.

Koeman számára az idei szezon meghatározó lehet, mert ha nem jönnek össze a dolgai, akkor könnyen lehet, hogy lecserélik. Legutóbb a Stuttgart ellen kijött számukra a lépés, és magabiztosan győzték le a németeket.

Videóra vették, ahogy elbúcsúzik a Real Madrid világsztárja

Három gólt rúgtak, miközben egyet sem kaptak, ráadásul Depay hatalmas gólt lőtt, amit alább nézhettek meg. A holland válogatott sztár a 21. percben kapott egy fantasztikus labdát, amivel mondhatni begyalogolt.