Videóra vették, ahogy elbúcsúzik a Real Madrid világsztárja

Fotó: Instagram/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. július 31. - 18:11

Raphaël Varane az utolsó edzését is teljesítette a Real Madrid színeiben, mielőtt repülőre ült volna, hogy csatlakozzon az új csapatához.

A Real Madrid sorra engedi el a nagyobbnál nagyobb védőit, és közben senkit sem igazolnak a helyükre. Florentino Pérez, az elnök házon belül akarja megoldani a kérdést, és az a terve, hogy 2022-ben kezdik meg a nagy költekezést.

Sergio Ramos pár héttel ezelőtt távozott, miután túl későn mondott igent a hosszabbítási ajánlatra. Akkor már késő volt, de a Real Madrid bízott benne, hogy a védelem másik ásza, Raphaël Varane velük marad.

Mivel a francia válogatott világsztárral nem tudtak megegyezni, és a játékos szerződése jövő nyáron lejár, nem maradt más hátra, minthogy eladják. Relatíve hamar megállapodtak a Manchester Uniteddel, igen jó áron kapták meg a játékost.

Ultimátumot kapott a Barcelona fiatal tehetsége, küszöbön a távozás

Varane számára nem lehetett könnyű a búcsú, már csak amiatt sem, mert tíz éven át a Madrid volt a családja, előtte csak a Lensben játszott. Most már a Premier League és az Old Trafford lesz az otthona, így belekóstolhat, milyen a világ legerősebb bajnokságában játszani.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.