Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

A Barca kapusa nem tud magyarázatot adni csapata gyenge teljesítményére

Marc-Andre ter Stegen nem tudott válaszokkal szolgálni, Xavi annál inkább.

MTI/EPA/FILIP SINGER
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szenvedős hetek vannak a Barcelona mögött, tudja ezt nagyon jól a katalán együttes német kapusa, Marc-Andre ter Stegen is, aki hiába van tisztában azzal, hogy gond van, nem tudja megmondani, hogy mi lehet az oka.

„Két rossz meccsünk is volt, nem tudom megmondani a visszaesés okát. Elemezni fogjuk a helyzetet, és a válogatott szünet előtti utolsó meccsünket igyekszünk megnyerni” – mondta a kapus, aki szerint a csapat csakis magát okolhatja a gyenge teljesítményért. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ter Stegen elvesztegetett lehetőségként tekint a Sahtar Donyeck ellen elbukott találkozóra, amit meg kellett volna nyerniük, hogy bebiztosítsák továbbjutásukat a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé – írja a 90min.

Xavi a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy a Barcelona problémái „mentális” jellegűek, ám abban bízik, hogy a Deportivo Alavés elleni mérkőzésen már jobb formáját mutatja a csapat.

A Barcelona Sahtar elleni gyenge játékát jól jelzi, hogy a 90 perc alatt mindössze egyetlen kapuralövést tudtak felmutatni, Lewandowski pedig 12 éve nem volt ilyen hosszú ideig gólképtelen. A lengyel játékos az elmúlt hat meccsen képtelen volt a kapuba találni.