Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Azeri Nagydíj: már szinte senki sem volt az asztalnál, Hamilton még mindig elemzett

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lewis Hamilton továbbra is nagy figyelmet fordít a részletekre, és a Mercedes egy igazi család számára.

Lewis Hamilton a pályafutása alatt eddig kizárólag Mercedes motorral hajtott F1-es autókkal versenyzett. A McLarennel is egy olyan autóval lett bajnok, amiben a német gyártó erőforrása dolgozott a V8-as generációból.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

A gyári csapatnál is értelemszerűen Mercedes-motorokat használnak, és lehetséges, hogy Hamilton karrierjében ez már soha nem fog változni a részéről. Időről időre felröppennek olyan pletykák, hogy a Ferrari versenyzője lehet, de eddig nem történt meg a váltás.

Mindenesetre érdekes lenne, ha Charles Leclerc valóban a Mercedeshez kerülne, míg a nagy riválisa pályafutása utolsó szakaszában Maranellóban folytatná. Hamiltonnak Ferrarija is van a garázsában, amivel általában az USA-ban szokott közlekedni.

Jelenleg az Azeri Nagydíjon versenyez, de nem úgy alakultak az időmérős események, mint azt várta. Leclerc pole köre gyorsan átírta a forgatókönyveket, amire a Mercedesnek is reagálnia kellene valamilyen módon.

Hamilton motivációjával sincsenek gondok, és amikor már senki nem ült az asztalnál, ő még mindig elemezte az adatokat. A hétszeres világbajnok szeret elmerülni a részletekben, és gyakran marad ott a csapattal az elemzések ideje alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük