Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Áthelyezték a magyar válogatott EB-selejtezőjét, hivatalos bejelentést tett az MLSZ

A Bulgária elleni idegenbeli mérkőzés helyszíne változott.

Budapest, 2023. június 20. Szoboszlai Dominik ünnepel a szurkolókkal a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõ G csoportjában játszott Magyarország - Litvánia mérkõzés végén a Puskás Arénában 2023. június 20-án. A magyar válogatott 2-0-ra gyõzött. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleménye szerint a Bulgária – Magyarország Európa-bajnoki selejtezőjét érinti a változtatás. Marco Rossi csapata így a 43 ezres bolgár nemzeti stadionban lép pályára.

„A Bolgár Labdarúgó-szövetség és az UEFA döntése értelmében hivatalossá vált, hogy férfi A-válogatottunk a korábbi információktól eltérően november 16-án Plovdiv helyett a szófiai Natsionalen Stadion Vasil Levski-ben játssza Eb-selejtező mérkőzését” – írja az MLSZ.

Magyarország Bulgária ellen az utolsó előtti selejtezőjét játssza, három nappal később Montenegró lesz az ellenfél. Amennyiben a következő két meccsét megnyeri Rossi együttese, úgy a bolgárok ellen már továbbjutóként léphet pályára a csapat.

A magyar válogatott legközelebb október 14-én, Szerbia ellen játszik EB-selejtezőt a Puskás Arénában, majd három nappal később Litvániába látogat a csapat, ahol kivívhatja szereplését a kontinenstornán.