Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Aquaman 2: eddig nem látott felvételekkel debütált a japán trailer

Jóval színesebb, humorosabb és bolondosabb a japán trailer, mint az amerikai.

Fotó: DC
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Megjelent a YouTube-on az Aquaman és az Elveszett királyság új japán trailere, melybe bőven kerültek eddig még nem látott felvételek, ráadásul az előzetes abban is különbözik az amerikaitól, hogy legkevésbé sem komoly hangvételű, javarészt a poénokra fókuszál.

Noha a DC Extended Universe rajongói tudják, hogy a decemberben debütáló film egy korszak végét jelenti, sokan inkább örülnek neki, hogy végre lezárul. Rengetegen ugyanis a mai napig osztják az interneten a #RestoreTheSnyderVerse hashtaget, és nem úgy tűnik, hogy egyhamar feladnák e törekvést.

Mindenesetre, az Aquaman folytatása lesz ennek a közös világnak az utolsó fejezete a DC Studios DCU rebootja előtt; a kérdés már csak az, hogy a folytatás segíthet-e ennek a problémás franchise-nak, hogy a csúcson fejezze be, hiszen már a tesztvetítéseken is igen gyengén szerepelt a film.

Visszatérve az új japán előzetesre: a film tele van bolondos pillanatokkal és Halálos iramban stílusú őrületes jelenetekkel, a felvétel pedig nem a megszokott borongós, hanem színes.

Amennyiben pedig a lentebb megtekinthető trailer sem csal mosolyt az arcodra, szinte biztos, hogy az Aquaman és az Elveszett királyság nem lesz a kedvenc filmed. Az egész előzetes egyébként azzal ér véget, hogy Aquamant megtámadja egy színes tintahal:

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.