Ancelotti ezt a játékost szeretné megszerezni nyáron

Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
not image

Borbély Fanni

2022. június 24. - 06:42

A Real Madrid lázasan keresi a lehetőségeket a piacon, hiszen fennáll az esélye annak, hogy Marco Asensio búcsút int a klubnak.

A fichajes.net arról számolt be, hogy Carlo Ancelotti jóváhagyta Raheem Sterling átigazolását a nyári piacon, így nyitva áll a lehetőség a játékos előtt, hogy a Real Madridhoz igazoljon. Ez a lépés pedig igen jelentős lehet a csapat szempontjából, hiszen meg kell erősíteniük a támadósort, hogy újra összejöjjön egy ütőképes trió Benzemával és Vinicius Juniorral.

A Real Madrid ezért a nyári átigazolási piacon nézelődik, hiszen egyre valószínűbb, hogy Marco Asensio elbúcsúzik a klubtól, mivel még mindig nem írta alá a szerződéshosszabbítást a klubbal, pedig szerződése 2023 nyarán lejár. Helyére pedig Sterlinget szemelték ki, aki bejelentette a Manchester City-nél távozási szándékát, új kihívások után kutatva karrierjében.

Habár a támadó már több nagyobb klub látókörébe is bekerült az elmúlt hónapokban, így olyan klubok is felfigyeltek rá, mint az AC Milan, az FC Barcelona és a Chelsea, egyelőre úgy tűnik, a Real Madrid van előnyben, hiszen egy remek ajánlatot tudnának letenni az asztalra, mely hosszabb távon is megfelelő lehet a játékosnak.

Felmerült azonban Serge Gnabry neve is, aki azért akarja elhagyni a Bayern Münchent, mert nem kínálnak neki komolyabb szerződést, ráadásul 2023 nyarán lejár a szerződése, s mivel az elmúlt években kiváló teljesítményt nyújtott a pályán, a Real Madrid is felírta listájára a játékost.