Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Ancelotti: Bellingham nem léphet pályára a válogatottal sérülése miatt

A játékos már a Real Madrid szombati, Valencia elleni 5-1-es LaLiga-győzelmét is kénytelen volt kihagyni sérülése miatt.

Fotó: EPA/Juan Carlos Hidalgo
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN jelentése szerint Carlo Ancelotti árulta el, hogy Jude Bellingham vállát még a nemzetközi szünet előtt megvizsgálja az angol orvosi stáb, azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a középpályás „nem játszhat a válogatottal”, miután kihagyta a Real Madrid szombati, Valencia elleni 5-1-es LaLiga-győzelmét is.

Bellingham a lelátóról nézte a mérkőzést, Vinícius Júnior és Rodrygo pedig eközben hatalmas formában voltak és szereztek is egy-egy gólt, miután Dani Carvajal belőtte az elsőt. Bellingham eredetileg pályára lépett volna szombaton, ám kénytelen volt visszalépni sérülése miatt. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Erről a klub számolt be, közölve, „a bal váll elülső instabilitását diagnosztizálták, ami a Rayo Vallecano elleni múlt hétvégi mérkőzésen történt ficam következménye”.

Ennek kapcsán Ancelotti osztotta meg a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, hogy az angol orvosok is meg fogják vizsgálni, ám „ha ma nem játszott, akkor nem játszhat a válogatottal sem”.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.