Clouds
21 Budapest
Dollár
346,53 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
431,20 Ft
Bitcoin
27,206 $

Horror az amerikai autópályán: hatan vesztették életüket egy balesetben (videó)

Fotó: Unsplash/Karl Callwood
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hat ember életét már nem lehetett megmenteni, miután egy sofőr belehajtott az autójával egy építkezési zónába a marylandi Baltimore közelében.

A baleset akkor történt, amikor az autós behajtott egy munkaterületre, ahol az ideiglenes betonfalak közé csapódott. Több építőmunkást is elütött, ami halálos balesethez vezetett – közölte az állami rendőrség.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A marylandi állami rendőrség szerdán 12 óra 40 perckor reagált a balesetre, melynek okozóját, a jármű vezetőjét kórházba szállították. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra a személyazonosságát, és azt sem tudni, hogy volt-e alkohol vagy drog a vérében.

A rendőrség azt feltételezi, hogy egy második jármű is részt vehetett a balesetben. A halálos incidens miatt néhány utat ideiglenesen lezárták, majd az esti órákban mindent újra megnyitottak a közlekedők előtt – olvasható a CNN cikkében.

A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatal közölte, nyomozókat küld a helyszínre, akik az állami rendőrséggel közösen fognak dolgozni a vizsgálat ideje alatt. A hat áldozat személyazonosságát szintén nem közölték.