Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Álomüzletet köthet a Manchester United az Interrel

not image

A T-800-as

2020. szeptember 18. - 00:28

Ha hinni lehet a híreknek, a Manchester United egy egészen kiváló és jövedelmező üzletet köthet az olaszokkal, akik cserébe egy játékost kapnának.

Ha hinni lehet a híreknek, a Manchester United egy egészen kiváló és jövedelmező üzletet köthet az olaszokkal, akik cserébe egy játékost kapnának.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A Manchester United is igyekszik még erősíteni az október eleji zárás előtt. Egyelőre nem voltak túl aktívak, de még több játékos költözése várható az Old Traffordra. Főként a középpályára és hátra várnak erősítést.

A United nincs pénzszűkében, bár örülne annak, ha pár játékosától meg tudna válni. Köztük van Chris Smalling is, aki nagyon szívesen maradt volna a Románál, ahol a kölcsönidőszakát töltötte, de még mindig nem állapodtak meg róla.

A játéka olyannyira meggyőzte a Seria A-ban szereplőket, hogy már a Juventus és az Inter is a soraiban akarja tudni a tapasztalt britet. Ez pedig nagyon kapóra jönne a „vörös ördögöknek”, akik Ivan Perišićet is kinézték maguknak.

Évek óta téma a szélső érkezése Manchesterben, és most úgy hírlik, hogy egy nagyon jó üzletet köthetnek az olaszokkal. A Football365 arról ír, hogy az olaszok állítólag felajánlhatják a játékosukat, hogy Smalling hozzájuk kerüljön.

Conte nemigazán tervez a szélsővel, és szüksége lehet egy olyan védőre, mint a brit. Miután a United egy ilyen játékost akar, és úgy tűnik, hogy Sancho, valamint Bale sem szerezhető meg, a „C” opció valósulhat meg.

Mindkét játékos piaci értéke hasonló, körülbelül 15 millió euró, és ez a bérigényükre is igaz. Ezek után egy szimpla csereüzlet lehet ebből. Az FC Inter News azonban hozzáteszi, hogy ez csak akkor valósulna meg, ha Skriniar távozik.

A 25 esztendős középhátvéd a PSG-vel is tárgyalt, de egyelőre nem jött létre az üzlet, és nem kizárt, hogy Angliában folytatja. A hónap elején arról szóltak a hírek, hogy a Man Utd, és a Tottenham is érdeklődött felőle, akik az utóbbi időben rendre a manchesteriek célpontjaikat akarják.

Három sztár érkezhet a Manchester Unitedhez: ők lehetnek azok

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.