Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Három sztár érkezhet a Manchester Unitedhez: ők lehetnek azok

not image

A T-800-as

2020. szeptember 16. - 03:27

A United nem elégszik meg a holland igazolásával, újabb játékosokat akar szerződtetni, és nem kizárt, hogy két szélsőt is szerződtet, ami nem biztos, hogy pazarlás lenne. Csatár érkezése azonban nem várható, egy védő viszont igen,

A United nem elégszik meg a holland igazolásával, újabb játékosokat akar szerződtetni, és nem kizárt, hogy két szélsőt is leigazol, ami nem biztos, hogy pazarlás lenne. Csatár érkezése azonban nem várható, egy védő viszont igen,

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

A Manchester Unitedet nem küldte padlóra a koronavírus, hatalmas anyagi háttérrel rendelkeznek, de soha nem voltak túl aktívak az átigazolási piacon, amiért rengeteg kritikát kaptak. Jelenleg nem lehet azt mondani, hogy a játékosok egymást váltanák az orvosi szobában a vizsgálatok előtt.

Ugyanakkor ahogyan nemrég Ole Gunnar Solskjær is nyilatkozott, lehetnek még érkezők. Jadon Sancho egyre távolabb kerül attól, hogy elhagyja a Dortmundot, mivel a britek vele és az ügynökével sem tudtak megállapodni az összegben.

Mint arról a liner.hu is beszámolt, Gareth Bale „aprópénzért” kerülhet az Old Traffordra, mert a Real Madrid már nagyon meg akar válni tőle. A walesi világsztár hatalmas erősítést jelentene, de nem ő az egyetlen „B” opció Sancho helyett.

Ivan Perisic régi célpont, még Jose Mourinho is akarta az Inter Milan 31 éves szélsőjét. A transzfer azonban soha nem jött létre. A Daily Mail Telegraph a cikkében arról ír, hogy a horvát potenciális érkező lehet, aki szintén egy igen nagy erősítésnek bizonyulhatna, bár még nem játszott Angliában, ahol teljesen más a játék.

Mint arról a football365.com is beszámolt, abban az időben a horvát boldogtalan volt, amiért a United nem tudta megszerezni őt. A 2018 októberi jelentések azt állították, hogy az Inter készen állt arra, hogy 2017-ben 48 millió fontért eladja a játékosát, de a Man Utd ügyvezető elnöke, Ed Woodwad és a klub vezetősége nem volt hajlandó kifizetni ezt az összeget.

A United továbbra sem mondott le arról, hogy megszerezze Sancho-t, aki több mint 10 évvel fiatalabb, és már most hatalmas dolgokra képes. A középpálya mellett a hátvédsort is erősíteni szeretnék a „vörös ördögök.”

Spanyolországból érkező hírek szerint Sergio Reguilon, a Real Madrid 23 éves bal hátvédje érkezhet a Manchester Unitedhez, aki a legutóbbi szezont kölcsönben töltötte a Sevillánál. A spanyol egyike lehet annak az 5 játékosnak, akiket a Unitednek le kellene szerződtetnie ahhoz,hogy megnyerhessék a PL-t.

A Real Madrid nyitott rá, hogy elengedje a saját nevelését, mert nem tudnak neki helyet biztostani a Zidane vezette első csapatnál. A MARCA egy 25 millió eurós vételárról ír, ami ideális összeg lenne a hátvédért. A tárgyalások előrehaladottak, és nagyon komoly az érdeklődés a britek részéről. Mások is érdekeltek lennének Angliából az üzletet illetően, de a Real Madrid és a védő az Old Traffordot látja a tökéletes állomásnak.

Ebben a nagyon más rendszerben játszhat Messi Koeman irányítása alatt a Barcelonánál

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.