Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Abszurdnak tűnő dolog miatt nem lehet garantált Dzsudzsák számára a kezdő az MTK-nál

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Ha hinni lehet a híreknek, akkor lehetséges, hogy egy egészen furcsa dolog miatt nem kerülhet az MTK futballcsapatához a neves válogatott csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs.

Ha hinni lehet a híreknek, akkor lehetséges, hogy egy egészen furcsa dolog miatt nem kerülhet az MTK futballcsapatához a neves válogatott csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Hosszú évek óta állandó téma Dzsudzsák Balázs karrierje, néha még a nemzetközi sajtóban is, hiszen egy kiváló képességű futballistáról beszélünk, aki talán nem mindig hozott jó döntéseket. Emiatt rengeteg kritikát kapott a szurkolóktól.

Balázsnak ugyan voltak nagyon jó időszakai, és úgy tűnt, hogy visszatérhet ahhoz a formához, amit a PSV-ben mutatott, miközben a válogatottban is voltak egészen kiváló teljesítményei, most ott tartunk, hogy még mindig nincs klubja.

Az utóbbi időben az MTK volt az ideiglenes csapata, ahol a kerettel készülhetett. Ez azonban még nem jelentette azt, hogy a keret tagja lenne, csupán lehetőséget kapott arra, hogy rendszeres edzéseket végezzen, amire addig nem volt sok opciója.

A 444.hu közben arról számolt be, hogy valóban a lehetőségek között szerepelt a középpályás és az MTK megállapodása, de ez egy igen furcsa, vagy inkább abszurdnak tűnő ok miatt megkérdőjelezhetővé vált.

A 444 tudomása szerint Michael Boris, az MTK edzője udvariasan közölte a magyar sztárjátékossal, hogy nem lenne garantált helye a kezdőben. Ha ez igaz, igencsak kellemetlen pillanatokat élhetett át Balázs, aki mögött hosszú karrier áll, és azt látható módon még nem akarja lezárni.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/messi-gyakorlatilag-mar-csak-virtualisan-tagja-a-barcelonanak/

A lap cikkéből az is kiderült, hogy mennyi játékidőt tudnának adni Balázsnak az MTK-nál. Fogalmazzunk úgy, hogy sokkolóan kevés, legalábbis egy ilyen kaliberű játékos számára, mint ő, aki 2007 óta több mint 100x húzhatta magára a válogatott mezt.

Erősen kérdéses, hogy az MTK számol-e Balázzsal, amire más jelek is utalnak, többek között az is, hogy a posztjára érkezett Horváth Olivér, aki Hollandiából tért haza, és még mindig csak 20 esztendős, valamint jobb alternatíva lehet.