Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A Chelsea edzője szerint már a családja is szenved a kialakult helyzet miatt

Fotó: EPA/Vince Mignott
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A londoni klub teljesítménye mélyen az elvárt szint alatt van, és egyelőre azt sem látni, hogyan tudnának ezen javítani.

Graham Potter kinevezése sokakat meglepetésként ért, és egyelőre úgy tűnik, nem is nagyon sikerült felnőnie a feladathoz, noha a csapat jelenlegi formájában másoknak is komoly szerepe lehet.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

“Az eredményeinket tekintve a kritika abszolút elfogadható, ennek így kell lennie, azonban a kialakult helyzet ellenére a klub mindig pozitív és tiszteletteljes hozzáállást tanúsított”, mondta.

“Ez nem jelenti azt, hogy itt könnyű. A családom szenved, pszichológiailag nehéz ezt átélni, és személy szerint nekem sem könnyű”, utalt ezzel Potter arra, hogy családja több halálos fenyegetést is kapott már a csapat gyenge formája miatt.

“Nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Néhány hete azt mondtam, hogy a Chelsea irányítása az egyik legnehezebb munka a labdarúgásban, és nem véletlenül. A csapat több tapasztalt játékosa is azt mondta nekem, hogy életük legrosszabb előszezonját élték át, ráadásul a nyári túra sem úgy sikerült, ahogyan szerették volna”, mondta a Chelsea edzője.

A londoni alakulat 23 lejátszott mérkőzés után a 10. helyen áll a tabellán, legutóbbi öt mérkőzésükből pedig csak egyet nyertek meg még január közepén a Crystal Palace ellen.