Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,205 $

Megválasztották 2021 legjobb PC-s játékait Steamen

A Valve videójáték-megosztó platformján idén is megszavazták a júzerek az előző esztendő legjobb alkotásait.

Steam
PC

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Habár a Steam már a 2000-es évek eleje óta létezik, a Steam Awards díjakat csak 2016 óta osztják ki a népszerű platformon.

A digitális díjátadó esemény arra szolgál, hogy kiemeljék az elmúlt hónapokban megjelent legjobb játékokat az online piactéren, így a gamerek azokkal a címekkel találhatják szembe magukat a főoldalon és a kiemelt részeken, amelyeket garantáltan érdemes végigjátszani. Soron kívül Csak pár felhő zavarhatja meg a szombati napsütést

2021 videójátékok szempontjából gyengécske évre sikeredett, ennek ellenére mégis jelentek meg olyan gyöngyszemek, amik előtt a megrögzött rajongóktól kezdve a casual gamereken keresztül a kritikusokig szinte mindenki meghajtotta a fejét.

Az év játékának a Steam szavazásán a Resident Evil Village-et választották, ami nem meglepő, hiszen a Capcom horrorjátékát idén lehetetlen volt megverni, PC-n, next-gen és prev-gen konzolokon egyaránt tarolt.

Az év VR játéka a Cooking Simulator lett, míg a legjobb multiplayer game címét az It Takes Two nyerte el – jogosan, hiszen az EA kiadó egy olyan co-op kalandot tett le az asztalra, amire évek óta nem volt példa.

A leginnovatívabb játékmenetért járó díjat a Deathloop kapta, míg a legszebb grafikával ellátott játéknak a Forza Horizon 5-öt választották a Steam felhasználói. A kiemelkedően történetgazdag játék díját a Cyberpunk 2077 zsebelte be, míg a legjobb zenei anyaggal felruházott game a Marvel’s Guardians of the Galaxy lett.

Törökország leállítja a kereskedelmet Izraellel a gázai konfliktus miatt

Az összes import- és exportügyletet leállították Izraellel.