Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Fantasztikus hírek érkeztek az új Resident Evil játék kapcsán

A Resident Evil Village multiplayer módjáról kiderült, hogy következő hónapban már elérhetővé válik az összes platformon.

Capcom
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Capcom az idei E3 konferencián bejelentette, hogy a Resident Evil Village RE: Verse névre keresztelt multiplayer módjának indulására júliusban számíthatunk. A játék eredetileg része volt a Resident Evil Village teljes csomagjának, azonban a munkálatok csúszása miatt el kellett halasztani a megjelenését.

Az RE: Verse egy kompetitív módban is játszható, külső nézetű TPS shooter, melyben a saját magunk által kiválasztott szuperhős bőrébe bújva küzdhetünk meg a zombikkal és tárhatjuk fel a különféle rejtélyeket. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A Resident Evil-szériából jól ismert karakterek közül választhatunk, legyen szó éppen Claire Redfieldről, Leon Kennedyről, Jack Bakerről, és még sokan másokról – olvasható a Gamespot magazin tudósításában.

Korábban a Capcom megerősítette, hogy a Resident Evil Village-dzsel átlépték a 4 millió eladott példányt, ami megsüvegelendő teljesítmény, az RE: Verse pedig tovább javíthat ezeken a statisztikákon.

Az RE: Verse lesz egyébként a második olyan horrorgame a szériából, ami ugyanarra az IP-re épül, utoljára a Resident Evil 3 remake-jében élvezhettük ki az aszimmetrikus multiplayert, mely során négy túlélőnek kellett minél tovább életben maradni.